Zunnewende- en Winterwende Festival

info@vormontwerp.nl

Zunnewende-
en Winterwende Festival

Op dit unieke festival aan de Regge kan de bezoeker, jong en oud, genieten van prachtige muziek, ontroerende verhalen, indringende poƫzie en theater in diversen varianten van de streektaal uit de regio en daarbuiten.

Zunne- en Winterwende Festival

Vormgeving van posters en flyers

Na jarenlang het Zunnewende Festival georganiseerd te hebben kwam er in 2015 voor het eerst een Winterwende Festival. De opzet is kleiner dan het Zunnewende festival maar daardoor niet minder gezellig. Vormontwerp heeft de flyers en de posters vormgegeven. De gemoedelijke kampvuur sfeer van Winterwende komt in de vormgeving goed naar voren.Vormgeving van entreekaarten, spandoeken, advertenties, programmaboekjes

Voor het Zunnewende festival hebben wij het logo ontworpen. Ook hebben wij meerdere jaren de verschillende huisstijldragers van het festival zoals flyers, de entreekaarten en spandoeken vormgegeven.

Zunnewende Festival
Wilt u meer informatie ontvangen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor een offerteaanvraag of meer informatie over een project.
Bekijk ook ander werk van ons!

Vormontwerp heeft samengewerkt met veelzijdige opdrachtgevers uit zowel de zakelijke als de publieke sector. Van kleine opdrachten tot grote projecten. Hieronder ziet u een overzicht van ons meest recente werk:Onze kenmerken

Waar we ons voor blijven inzetten

Snel schakelen

Wij zijn een klein bureau en kunnen daarom snel schakelen en binnen een kort tijdsbestek een uniek ontwerp opleveren.

Betrokkenheid

Langdurige relaties met klanten vinden wij belangrijk. Wij zijn zeer betrokken en zien het als onze plicht ons steentje bij te dragen aan het succes van uw onderneming.

Een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Transparant, doelgericht en effectief. Zo werken wij. Dat betekent dat u krijgt waarvoor u betaalt. Niets meer en niets minder.