Zonnebeld

info@vormontwerp.nl

Zonnebeld

De uitgebreide en diverse klantenkring van Zonnebeld | boomkwekerij, groothandel & groencentrum bestaat uit hoveniers, tuincentra’s, cash en carry’s , overheid, collega kwekers en export.  Zonnebeld beschikt sinds 7 oktober 2010 over het bewijs duurzaamheid, dit zelfs als eerste bos-en haagplantsoen kweker in Nederland.

Zonnebeld boomkwekerij, groothandel & groencentrum

Grafisch ontwerp van een nieuwe huisstijl

Met 90 jaar historie is Zonnebeld een bedrijf waar je trots op bent om als klant te hebben. Vormontwerp was dan ook aangenaam verrast toen ze de nieuwe huisstijl van Zonnebeld mochten ontwerpen. Het resultaat is dan ook een frisse huisstijl waarbij de historie niet uit het oog is verloren.

Onder de gloednieuwe huisstijl vallen briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, factuurpapier, diverse advertenties (met mogelijkheid om advertenties zelf op te maken), wagens, bewegwijzering, spandoeken, lichtzuil, banieren, en een nieuwe website.


 

Zonnebeld


 

 

 Wilt u meer informatie ontvangen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor een offerteaanvraag of meer informatie over een project.
Bekijk ook ander werk van ons!

Vormontwerp heeft samengewerkt met veelzijdige opdrachtgevers uit zowel de zakelijke als de publieke sector. Van kleine opdrachten tot grote projecten. Hieronder ziet u een overzicht van ons meest recente werk:Onze kenmerken

Waar we ons voor blijven inzetten

Snel schakelen

Wij zijn een klein bureau en kunnen daarom snel schakelen en binnen een kort tijdsbestek een uniek en kwalitatief goed ontwerp opleveren.

Betrokkenheid

Langdurige relaties met klanten vinden wij belangrijk. Wij zijn zeer betrokken en zien het als een meerwaarde om ons steentje bij te dragen aan het succes van uw onderneming.

Een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Transparant, doelgericht en effectief. Zo werken wij. Dat betekent dat u krijgt waarvoor u betaalt. Niets meer en niets minder.