Schoolkalender Prinses Beatrixschool 2016/2016

info@vormontwerp.nl

Schoolkalender

Na je schooltijd op de Prinses Beatrixschool, trek je de wijde wereld in. De Prinses Beatrixschool zorgt ervoor dat je goed bent in de vakken die je altijd en overal nodig hebt.

Prinses Beatrixschool

Schoolkalender editie 2016/2017

Voor de leerlingen van de Prinses Beatrixschool hebben wij de schoolkalender vormgegeven. De grafische vormgeving van de kalender is in de huisstijlkleuren op een speelse manier gedaan, waarbij door de hele kalender foto’s van de leerlingen terug te zien zijn. De verjaardagen van de leerlingen zijn in Word automatisch gekoppeld zodat de verjaardagen, feestdagen en natuurlijk vakantiedagen op een snelle manier in de kalender ge├»mporteerd wordt.

We hebben ook gave portfolio multimappen voor de leerlingen ontworpen, deze komen binnenkort op de website!

Prinses Beatrixschool

Wilt u meer informatie ontvangen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor een offerteaanvraag of meer informatie over een project.
Bekijk ook ander werk van ons!

Vormontwerp heeft samengewerkt met veelzijdige opdrachtgevers uit zowel de zakelijke als de publieke sector. Van kleine opdrachten tot grote projecten. Hieronder ziet u een overzicht van ons meest recente werk:Onze kenmerken

Waar we ons voor blijven inzetten

Snel schakelen

Wij zijn een klein bureau en kunnen daarom snel schakelen en binnen een kort tijdsbestek een uniek ontwerp opleveren.

Betrokkenheid

Langdurige relaties met klanten vinden wij belangrijk. Wij zijn zeer betrokken en zien het als onze plicht ons steentje bij te dragen aan het succes van uw onderneming.

Een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Transparant, doelgericht en effectief. Zo werken wij. Dat betekent dat u krijgt waarvoor u betaalt. Niets meer en niets minder.