NOVA-Tuinen

info@vormontwerp.nl

NOVA-Tuinen

NOVA Tuinen heeft liefde voor uw tuin en gaat graag voor u aan de slag. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw droomtuin, het maken van een beplantings- of verlichtsplan of bemiddeling bij het zoeken naar een hovenier.

NOVA-Tuinen

Ontwerp van huisstijl NOVA-Tuinen

NOVA Tuinen uit Hellendoorn is het bedrijf van tuinontwerper Richard de Jong. Bij NOVA-Tuinen kunnen klanten terecht voor het ontwerpen van hun droomtuin of het maken van een beplantings- of verlichtingsplan. NOVA Tuinen ontwerpt ook tuinhuizen en overkappingen. De ontwerpen worden uitgevoerd in 3D animaties.

Het beeldmerk van NOVA-Tuinen wat door Vormontwerp is ontworpen mochten wij uitwerken tot een complete huisstijl die bestaat uit visitekaartjes, enveloppen, website en briefpapier (dubbelzijdig bedrukt). Het briefpapier is ontworpen met Richards signature als watermerk. Ook mochten wij het webdesign en het bouwen van de website voor onze rekening nemen.


NOVA-Tuinen


Brochures en website NOVA-Tuinen

Daarnaast hebben wij de brochures voor Business tot Business klanten en een brochure voor particuliere klanten ontworpen.

Ook heeft Vormontwerp de website van NOVA Tuinen ontworpen en gebouwd. In het ontwerp hebben wij gekozen voor fullscreen fotografie/artist impressies zodat de prachtige ontwerpen goed tot hun recht komen.

 
Wilt u meer informatie ontvangen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor een offerteaanvraag of meer informatie over een project.
Bekijk ook ander werk van ons!

Vormontwerp heeft samengewerkt met veelzijdige opdrachtgevers uit zowel de zakelijke als de publieke sector. Van kleine opdrachten tot grote projecten. Hieronder ziet u een overzicht van ons meest recente werk:Onze kenmerken

Waar we ons voor blijven inzetten

Snel schakelen

Wij zijn een klein bureau en kunnen daarom snel schakelen en binnen een kort tijdsbestek een uniek ontwerp opleveren.

Betrokkenheid

Langdurige relaties met klanten vinden wij belangrijk. Wij zijn zeer betrokken en zien het als onze plicht ons steentje bij te dragen aan het succes van uw onderneming.

Een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Transparant, doelgericht en effectief. Zo werken wij. Dat betekent dat u krijgt waarvoor u betaalt. Niets meer en niets minder.